Lifenergy

TRÄNING & LIVSSTIL

OM LIFENERGY

Lifenergy startades av Maria Bengtsson, Lic. personlig tränare med 17 år i hälsobranschen. Maria har arbetat med det mesta inom branschen såsom personlig träning, gruppträning i flertalet koncept, träningsresor, byggt upp och drivit träningscenter och arbetat med träning och hälsa på företag. Lifenergy`s primära fokus är på företagshälsa, med förebyggande åtgärder och att skapa energi och glädje. Lifenergy komponerar skräddarsydda lösningar, efter behov och önskningar, som passar både privatpersoner, företag och personal, naturligtvis utifrån branschens krav. För dig som företagare kommer ut till ditt företag, el önskad plats. Vår träningsstudio för mindre företag och privatpersoner finns i Tygelsjö, och för dig som vill träna i Malmö City, välkommen till 28min.

LIFENERGYS STRÄVAN

Lifenergy’s strävan är att personalen ska må bra och att företagen frodas med en glad och välmående personal. Vi fokuserar på att skapa glädje, motivation och få in hälsa som en naturlig del av livet på ett lättsamt sätt.

HUR VI ARBETAR

Hur vi arbetar: Alla tjänster utförs av personal med lång erfarenhet och stor kunskap. Vi håller en hög servicenivå och arbetar långsiktigt med primärt fokus på förebyggande åtgärder. Vi har alltid kundens välmående i fokus.

RECENSIONER

Milos från Alfa Laval:  Maria har en bra variation på sina övningar och hennes positiva och glada sätt att instruera bidrar till att man vill utmana sig själv att bli bättre!


Roffe från Tetra Pak:
 Ett pass med Maria är mycket givande. Hennes positiva och glada inställning och tillrop gör att man gör det lilla extra och tar ut sig ordentligt. Man känner sig nöjd, glad och trött efteråt!

Träningskunder från Studio Lifenergy:  

Maria ser hela dig och är anledningen till att jag går på mina träningar. ”Hon gör det roligt”/ Anna 45år

Finns inga bättre pass än med Maria, hon är grym”/ Annika 52år

”Maria med Team har en förmåga att entusiasmera och få dig att träna med glädje”! Tacksam att hitta till Lifenergy/ Martha 38år

FÖRETAGSKUNDER

BOKA GRATIS INSPIRATIONPASS

Välkommen att kontakta oss för ett gratis inspirationpass.

LIFENERGY'S STRÄVAN

Lifenergy’s strävan är att personalen ska må bra och att företagen frodas med en glad och välmående personal.
Vi fokuserar på att skapa glädje, motivation och få in hälsa som en naturlig del av livet på ett lättsamt sätt.